Bilder / Hågelby

Lite mer bilden från Hågelby men Cianta & Mariusz ♥ !
♥ ♥ ♥

Tatjana har tagit studenten :) ♥

Hej på er ♥ !

Som sagt,träffade Zeljana och Dajana ock vi drog till Nacka,till Tatjanas utspring :) ♥ !Grattis Taso :) ♥!Det var skit kul,vill fan också ta studenten :)!
Efter det var jag med Zeljana i stan,vi köpte lite saker och drog hem :) ♥ !Träffade Shayan & Jasin,helt roliga ♥!Sen såg jag Alexis. Hursomhelst,duschade och fixade mig snabbt,pappa sjusade oss till Mälarhöjden och sen drog vi med Dajanas mamma och Dajana till Solna.Vi var på Tatjanas motagning :)!Det var kul,vi skrattade som fan :) ♥ !Kom hem för ett tag sen.
Lyssnar på musik och tänker. Peace ♥

Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta :) ♥



Såå sant :) ♥ !


31/05-2011

God morgon solstrålar :) ♥ !

Vaknade vid 10 : 00 duschade,åt och chattade med min söta Polack :) ♥ !
Ska börja klä på mig,tårka och platta håret snart :)!Sen ska jag till skäris och efter till Nacka :)!

Puss :) ♥



Jag & Niko ~ Tjeckien ♥


Livet är som poker,man måste chansa någon gång!

Tjaba,tjena,hallå :) ♥ !
Är hemma nu :)!Mötte Dajana i stan,vi köpte glass,pratade och åkte till Västraskogen :) ♥. Sen promenerade vi till Solna klubben(föreningen).Vi hjälpte Tatjana fixa allt,vi lyssnade på musik och softade.Sen kom Dajanas mamma vi skrattade osv sen åkte vi hem :) ♥ !
Ska läsa min bok nu,sen sova.Ska fixa lite grejer imorgon sen ska jag på Tatjanas student :) ♥ !
Vet inte om jag hinner blogga imorgon,men ni får ha det så bra :)!Puss,sov sött :) ♥ !

Utgång på gång (A)!

Har bytt om nu,ska åka till stan för att träffa min gås Dajana sen ska vi till Solna :) ♥ .
Vi hörs ikväll ♥ !


Nytt i garderoben :)!


Köpte för ungefär 2 veckor på Gina!Den är finare i verkligheten :P!
Älskar den :D!


30/05-2011

Tjaba :)!

Keff uppdatering under helgen men men,jag berättar lite :)!

I fredags hade vi kort skoldag,var i skolan en snabbis sen drog jag med min Polack till min praktik plats :) ♥ !Efter det åkte vi hem,chillade lite hemma,åkte till jobbet sen :)!Efter jobbet åkte jag hem duschade en snabbis,bytte om och pappa sjusade mig o Niko till skäris.Där möte vi upp Zelajan & Dajana :) ♥ !Sen åkte vi till Hagsätra.Vi firade Milans födelse dag :)!Det var så kul,jag hade ont i magen hut mycket vi skrattade :) ♥ !Kom hem lite innan 01 : 00,somnade direkt.

I lördags vaknade jag vid 10 : 00 fixade mig och drog till jobbet :)!Efter jobbet åkte jag hem duschade,fixade mig,vi hämtade Dajana och pappa sjusade oss till Västberga :)!Vi var på fessssstttt :D!Det var skit kul :) ♥ !Det var sistan festen innan semestern.Kom hem vid 03 : 00.Somnade direkt.

I söndags sov jag skit dåligt.
Läste min bok,sov under dagen och var hos mina kusiner.
På kvällen cyklade jag med Niko :) ♥ !Vi träffade Nikola M,var med honom lite sen såg vi Alexis och var med honom ett tag.Kom hem vid 00:00.Duschade,läste lite och somnade :)!

Idag vaknade jag vid 07 : 30 fixade mig och mötte min polack ♥ !Vi hade inte vanliga lektioner.Hade läspass,sen pratade vi betyg i matte,gjorde klart bilden och sen pratade vi en snabbis med engelska läraren.Efter det tömde vi skåpen och drog hem.

Så var mina dagar :)!Ska byta om nu så hörs vi sen :)!Pusspuss ♥
 


Jag vill se dig le igen ♥

Chattade med Boka lite,hon skickade lite bilder också :) ♥ !
Men nu ska jag sova,mina ögon stängs x)!
Gott natt babes ♥ !



26/05-2011

Heej på er :)!
Idag hade jag ingen skola (A)!Vaknade vid 12 : 00 dammsög allt,duschade och då kom pappa o jag chillade med honom :) ♥ !Efter det hämtade vi Niko och drog till stan,sen träffade jag Cianta & Mariusz ♥ !Sen fixade jag lite grejer med niko och vi drog och shoppade lite,hihi ♥ !Gjorde inget speciellt,fixa lite grejer osv :)!
Ska duscha nu,hörs sen ♥ !



Volim osmeh tvoj,bas dobro ti stoji =) ♥!

Nu ska jag sova,är skit trött.Vi hörs imorgon nån gång :)!
Gott natt,puss :) ♥

Na tebe mislim non stop... :) ♥

Planerna blev lite ändrade.Satt inte hemma,utan åkte till Steffis träning :)!Han är så duktig,jag är stolt över honom ♥ !Sen gosade vi och åkte hem till honom,chillade där :)!Sen blev steffi galen och vi gjorde massa skoj :) ♥ !
Är hemma nu,lyssnar på musik och dööörrr :)!Vill bara ha sommar och åka härifrån :)! Puss ♥

25/05-2011

Hello på er :)!
Idag hade jag en tung dag :)!Vaknade vid 07 : 20,fixade mig och drog till bussen.Åkte med min gås till Liljeholmen och där efter frågade vi folk hur vi ska ta oss till vinterviken.Gicl lite villsen men vi hittade till slut :)!
Alla etter var där,vi var skit få från min klass men hade ändå kul :) ♥.Meddans några spelade brännboll var jag & min polack på tipspromenaden.F***ing skog -.-!
Efter det kommer alla 2:er :)!Och vi tittade på dem när dem körde brännboll :)!Jag & polacken dog av garv xD!Vi gjorde lite roliga grejer XD!Sen skrattade vi åt bebbek,när han skrek,sprang och spelade fotboll,helt deli XD ♥!Efter det spelade vi brännboll och ja blev helt galen för att klassen som vi körde mot var helt sjuk i huvudet -.-!Ingen respek och dem tror att jag ska respektera dem?!NEVER,det går bara inte :)!Men sak samma...
Vi spelade brännboll,hade skit kul men min klass,vi skrattade så mkt.Hosanar var bäst när hon skrek XD!Efter det var vi kvar ett kort tag tittade på min bebbek när han spelade brännboll med ciggen och skrek (nån värre än mig när jag spelar ngt XD ) hahah ♥ !
Efter det var jag tvungen att dra med min polack,hon hade hemspråk och jag hade tid hos tandläkaren.Verkligen en tung dag,älskar bara min skola :) ♥ !
Åkte hem,duschade en snabbis och drog till tanläkaren,ska gå igen i juni hon ska fixa ngt -.-!
Tittade på tv med pappa och sp,har inte gjort något speciellt.Vädret är också katastrof så man kan inte vara ute heller -.-!Peace & Love ♥

Dagens!

Dagens humör: Glad :)!

Dagens mående: Bra,bra :)!

Dagens borde: Fixa lite saker :/!

Dagens frisyr: Utsleppt.
Dagens smink: Ingen smink :)!

Dagens klädsel: Mjukis på friluftsdagen,jeans och tjock tröja nu.

Dagens favoritlåt: Sako Polumenta-Eh kad bi ti :)

Dagens sms/samtal: Haha,av Dajana XD ♥
Dagens planer: Softa och försöka fixa nån normal design -.-!

Dagens vill ha: Soooooooolll ! ! !

Dagens längtan: Serbien & Montenegro ♥

Dagens saknad: Min kusin Duca ♥
Dagens beroende: Skratt & en bebek :)

Dagens sötnos: Cianta min gås & bebbek ♥

Dagens sämsta: Vädret!

Dagens fundering: När ska jag åka ?

Dagens motto: I want to runaway with you and never look back!







23:45

Haha alla är sega,ingen vet hur man tar sig till vinterviken.Men vi löser det imon.Vi har friluftsdag där imorgon.
Gott natt,sov gott babes ♥ !

24/05-2011

Tja tja :)!
Allt bra med er :)?Jag mår bra är bara lite trött :)!
Vaknade runt 07 : 15 imorse,fixade mig och åkte med lilla Polacken till skolan :) ♥ !Vi hade nationella i matten första lektionen,sen hade vi värdens längsta rast -.-!Och efter det hade vi en kort samling på ULS:en och vi slutade.
Sen drog jag & Polacken till tuben,hoppade på tåget och mötte Dajana :) ♥ !Vi åkte med Jasin och Shayan,gåsar :) ♥ !Jag & Dajana hoppade av i skäris,fixade lite grejer och drog till Vapiano :D!Åt cesarsallad igen xD!Äter sallad fan 3 dagen i rad typ XD!Sen drog vi till Dajanas hemspråk,skit kul :)!Gillar mer hennes lektioner än mina,haha XD!!!!Efter det drog vi till hornstull och jag åkte buss hem :)!Sen väntade min bror på mig vid tuben :) ♥!Vi käkade och jag drog med pappa och handlade lite grejer,sen chillade jag lite hemma och duschade.Hann inte åka med pappa och fixa allt jag skulle,men det får bli imon :)!
Ska se nu hur vi kommer till vinterviken imon,hörs sen.Peace ♥




Såhär ser cesarsallad ut på Vapiano :)!
(Bild från google :P! )

Srce je moje,violina :)

Gott natt på er,hörs imon.Sov gott :) ♥ !


Lite bilder från idag,Hågelby!

Lite bilder från idag :)!Älskar bilderna ♥ ♣! Dem allra mesta bilderna har Cianta tagit ♥ !
Jag & Mariusz ♥ ! Älskar den här bilden :)!
Syskonkärlek ♥
Min sötnos,Cianta ♥
Blomman och jag i bakgrunden :P ♥
Min lilla polack & jag ♥
Finaste ♥ ♣ !Cianta & Andjie ♥

Zivot cine sitnice...

Lyssnar på musik och tittar runt på lite olika saker :)!Älskar livet ibland :)!
Imon ska jag se med pappa lite grejer efter skolan :)!Längtar ♥ !
Har nationella första lektionen.Det är andra delen i matten och sen är allt klart :)!Har faktiskt inte blekaste aning om när vi slutar imon :)!

23/05-2011

Heej bloggen :)!♥

Dagen har gått ganska snabbt :)!
Vaknade runt 07 : 15 imorse,fixade mig och åkte ensam till skolan :(!Polacken försov sig :(!Hade läspass första lektion,då kom min Polack :) ♥ !Efter det hade vi matte,alla chillade.Sen hade vi håltimme och jag & lilla Polacken drog till stan,prövade en massa kläder :)!Gick runt osv.Sen åkte vi tillbaka till skolan och vi skulle ha bild men läraren var sjuk -.-!Och ingen hade nycklar till skåpen,så vi kunde inte jobba och alla gick hem -.-!Onödig dag typ,men men :)!
Åt när jag kom hem och sen träffade jag Cianta & hennes lillebror och vi cyklade till Hågelby :) ♥ !Cianta fotade med systemkameran,det var verkligen skit kul :)!En tung dag :) ♥ !Love it!
Efter det åkte jag till fittja till mina kusiner,Steffi testade att cykla på min cykel och han lyckades :)!Han når knappt pedalerna,haha ♥!
Kom hem fär ett tag sen,åt värdens godaste vattenmelon med pappa.Ska duscha nu sen fixa lite saker,så hörs vi senare.Kram ♥

Nytt i garderoben


från H&M :)


22/05-2011

Heej babes ♥ !

Det blev inte så många inlägg under helgen men inget ovanligt :)!
Gårdagen spenderade jag med familjen,vi promenerade och vandrade runt,sen käkade vi ute :) ♥ !Älskar min familj,dem är allt jag har ♥ !
Idag var jag med mamma på stan :) ♥ !Köpte en linne,chillade och såg en deli bebbek x) ♥ !
Efter stan var jag & mamma en snabbis i skäris,sen hämtade pappa oss och vi åkte hem :)!
Efter det åkte jag till min söta polack och vi cyklade till Tumba :)!Skit kul,vi åt glass,pratade och skrattade :) ♥ !Efter det åkte jag till Fittja till min lilla Steffi,ha är skit söttt ♥ !Gulligaste ungen!!!Sen handlade jag med pappa och åkte hem:) ♥ !Duschade nyss och målade naglar :)!
Var skit social i helgen,haha :P!Det var länge sen jag var så mkt med min familj under helgen x)!

Hörs sen,puss ♥ !


Min Polack,kocham cie ♥ !!!!


21/05-2011

Heej bloggen :)!

Jag bloggade inte igår eftersom jag somnade efter filmen :)!Tittade på Snabba cash,den var tung ♥ !
Imorse vaknade jag vid 10 : 00 fixade mig och drog till mälarhöjden,jobbade och drev med Dajana(min assistent haha XD) ♥ !!!Efter jobbet åkte jag hem,duschade och gjorde typ ingeting.Är ganska trött,vet inte riktigt varför.
Ska ta det lungt bara nu.Puss ♥

P.S. Ta mig till förra lördan!!!!!!!!!!!!För 7 dagar sen gade jag ass kul på festivalen och festen :) ♥ !










Mina två favoriter ♥





Dragomir Mrsic & Lea Stojanov ♥
Lea(Lovisa i filmen) var skit söt i filmen.Och Dragomir(Mrado i filmen) riktig serb :)!
Men sista delen i filmen dödar,det e när Mrado ringer Lovisa ♥ !!!


Dagens =)

Det var länge sen jag körde dagens,men här får ni :)!


Dagens humör: Bästa ! ! !

Dagens mående: Perfekt!

Dagens borde: Stänga va datan :D!

Dagens frisyr: Utsleppt.
Dagens smink: Mascara,eyeliner,rouge.

Dagens klädsel: Jenas,skjorta,converse :)!

Dagens favoritlåt: Oo...har många!
Dagens planer: Titta på film med brorsan,duscha,softa,sova :)!

Dagens vill ha: Hmm :)!

Dagens längtan: En fin solbränna!
Dagens beroende: Musik,skratt & roliga skäämmttttt xD

Dagens motto: Jag kan,jag ska,jag måste ! ! !


20/05-2011

Shulululu sötnosar :D <333!
Kan började med att säga att jag hade ne toppen dag :D!
Vaknade vid 07 : 00,fixade mig och åkte med min söta Polack till skolan :)<3333!Vi tittade på redovisningar och sen tittade vi på tecknad igen :)!Efter det redovisade vi engleska,allt gick bra :)!Sen slutade vi,åt mat och chillade lite i skolan.Kattis var i skolan,så var med henne en stund :)<3333!Sen åkte jag till skäris och såg Bojana P. :)!Efter det åkte jag till jobbet,drev sönder med Dajana :D<3333!Efter jobbet åkte vi till skäris och promenerade till heron.Vi åt på Café Classico, käkade värdens godaste cesarsallad och såg värdens snyggaste killar XD!Hade skit kul!Sen tog vi det bara lung och pratade och gjorde en massa annat skoj :)!Efter det promenerade vi till Segeltorp och doooggg av garv XD!Jag håll på att kissa på mig,bokstavligen!!!Sen såg vi min bebek,jag blev helt galen och jag säger inte vad hände :P!Dajana & jag vet bara :P!Värdens bästa kväll:D!Hade värkligen jätte kul :)<3333!
Sen hämtade pappa mig,kom hem för ungenfär en halv timme sen :)!Ska duscha nu,tittaa på film med min bror och tänka igenom lite saker :)!
Så hörs vi senare :)!Puss,puss!



Tack för en underbar kväll vännen.Jag älskar dig ♥ !

Mitt huvud kommer explodera snart -.-!

Tänkte byta design osv men det blir inget av det tyvär :(!
Är helt yr och har fetttaasssttteee huvudvärken,mitt huvud kommer explodera snart :( :'( !!Jag kan knappt titta,måt skit illa -.-!
Ska nog sova snart,så hörs vi imorgon.Puss på er bebisar ♥



Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo


19/05-2011

Hallå bloggen :)!
Dagen har gått ganska snabbt :)!Hade sovmorgon idag :)!Vaknade vid 09 : 00 fixade mig och chillade,Niko kom hem med goda nyheter så chillade med honom en stund :)<333!Sen drog jag till fittja och träffade min Polack <333!Vi åkte till skolan och ''hade'' matte,Joel var inte där -.-!Så alla sprang runt som vanligt :)!Sen hade vi lunch och svenska.Hade redovisningar och vi tittade på tecknad så var skit tråkig -.-!Efter det hade vi uppdrag,vi redovisade :)!Sen hade jag serbiska.Det var sista lektionen för terminen så vi fick sluta tidigare :)!Åkte hem efterdet.
Blev skit irriterad men men,fixar det någ.
Pluggade engelska resten av dan.Har FEEETTAASSTTEEE huvudvärk nu.Ska duscha nu så hörs vi sen.Peace ♥





Haha,vilken sötnos ♥

Bilder / Fest ♥

Och ännu mer bilder från helgen :)!
Var på Jugge fest i hallunda :)!Värdens bästaaaa fest ♥ !MINNEN ♥ ♣ !
Jag bjuder på några random bilder,spelar ingen roll hur bilderna blev :P ♥ !
Jelena,dajana & jag ♥
Trubbaaccccciiiiiiii ♥
Jag & Dajana ♥
Dajana & Jelena ♥
Vet inte riktig om ni ser,men folk sitter på varandras axlar XD ♥
Hej,hej,hej David gillar att misshandla mig :)!Hahah,idiot ♥
Alla var galna här,hihi ♥
Skit fula båda två XD!Vilken blick David ?!Han ville visa att jag är räd och att jag är paradajz (tomat) -.- ♥
Galna männinskor :)!Dem sitter forfarnade på varandras axlar bla. Dajana :) ♥
Sasa & Dajana :) ♥
Jelena & jag ♥
Hahahha,vad kan en fest göra :)?!
Milena & Brankica ♥

Bilder / Festivalen (Omladinski Festival) ♥

Här får ni lite bilder från festivalen i lördags :)♥!
Teta Vesna,Irena,Brankica & Dajana ♥
Action :P!Fotboll mot Srbija FF
Milena & Danijela spelar basket ♥
Killarna :) Meki,Darko och lilla David och Milan :) ♥
Glada gänget innan fobollen :)!Irena,Maja,Anita,jag,Dajana & Brankica :) ♥
Fotboll ♥
Maja,Dajana,Irena ♥
Killarna spelade basket :) ♥
Haha,glada gänget Gibanice XD ♥
i
Alla är helt inne i spelet ;) ♥
Gibanice :) ♥

18/05-2011

Tjaba :)!

Idag vaknade jag vid 07 : 00,tvättade håret snabbt,fixade mig och gick till bussen.Mötte min Polack :)<333!Vi pratade och gick till coop i Liljeholmen,men sen hände det en sak med min Polack,men allt e löst nu hoppas jag :)!
Hursomhelst,hade nationella i matte,det gick bra hoppas jag :)!Sen hade vi lunch och idrott :)!En jobbig och rolig lektion,alla var döda efter idrotten XD!Sen hade vi Häslopedagogik,vi tittade på Juno och pratade om betygen :)!Det gick skit bra :D!Blev skit glad.
Efter det åkte jag hem,chillade lite och åkte till skäris för att träffa Dajana :)<333!Vi promenerade,åt glass och pratade :)!Drog hem sen.
Duschade och spenderade tid vid datorn,snackade med min kum Nemanja :)<3!
Gör inget vettigt egentligen men ja :)!Hörs sen <3!



Sweet dreams :) ♥

Jag lovade att lägga ut bilder,men det går inte från denna datorn -.- !
Fixar det imorgon.
Gott natt,sov söt ♥ !


17/05-2011

Heej bloggen :)!
Hade ingen skola idag :)!Vi hade studiedag :)!Vaknade vid 11 : 00 städade mitt rum och dammsög allt :)!Var skit besviken eftersom vi har så ''vacker'' väder -.-!
Sen kom min älskande pappa och jag drev med honom :)<333!Sen kom mammi hem och vi drog till kungens kurva :)<3333!Åkte hem efter det och pluggade matte.Har nationella imon.Duschade och gjorde idrotts inlämingen som är skit jobbig -.-!
Men hursomhelst,är lite trött och seg x)!Ska sova snart,kram <3!

High five for first kiss

Hahaha!Gud va söötttaaaa :D ♥ !
Skit tung klipp :D ♥ !


14/05-2011

Heej alla söta människor :) <333!
Det var dålig uppdatering i helgen,inget ovanligt va :P?Men kan börja med att säga att jag mår bra och att jag är skit glad :D!
Lördag

Vaknade innan 08 : 00,packade grejer och åkte till fruängen.Mötte upp Dajana & Tatjana,vi drog till presbyrrå sen till Midsommarkransen :)!Vi var på festivalen :D!Det var skit kul,alla var där :D<3333!Vi spelade fotboll hela dagen,blev galen xD!Men det var tungt :D!Efter det drog jag & Dajana hem.Drog till Skärholmen en snabbis och köpte en väska sen drog jag hem :)!
Duschade och drog till Bojana :)<333!Vi lyssnade på musik,pratade,drev och gjorde oss i ordning inför festen :)!Sen hämtade Maja oss :)<33!
Efter ett tag kom Dajana,Jelena och glada gänget :D<3333!Vi festade loss :D!En skit bra fest på längeee :D!Gud,kan inte beskriva med ord hur kul vi hade :D!Det var trubaci oxå :D!Oooo bästa minnen <3333!Hade skit ont i benen och halsen,men det var värt :D:D:D <3333333!
Söndag

Sov skit dåligt,drömmde om festen :)!Vaknade vid 10 : 30,chillade lite och drog med pappa o niko till visätra :D<333!Det var skit länge sen jag var där :)!Sov lite,sen pluggade jag,gjorde bild,duschade osv :)!
Lyssnar på musik nu och tänker på festen XD!
Ska sova snart :)!Imon lägger jag upp bilder :D!Sov gott,puss :)<333

Sta pozelis,to i dobijes...

Za tvojim stolim uvek je guzva,
piju se samo najskuplja vina,
a ti se brines da se ne izguzva ta tvoja nova kosulja iz Rima,
mislis kako svi ti se dive,na tebi 300 tudjih karmina,ti samo plati,laku se kupi,ljubav lazna,jeftina.
Sta pozelis to i dobijes,lake zene lako kupujes,dobra kola,sat i ciepele ali mene ne mozes :D!!!

23:20

Heej fina folket :)<3!
Som sagt,jobbade idag :)!Pratade med Dajana och drev som vanligt x)<333!
Sen hämtade pappa mig och vi drog till kungens kurva,köpte lite saker och drog till vårby gård,sen hem.
Tog det bara lungt och duschade,sen råkade jag somna :S!Vaknade för ungefär 40 min sen.Tror att jag börjar blir förkyld -.-!Har ont i huvudet,nyser och min näsa är täppt nu -.-!Men jaa...
Jag vet inte om jag hinner blogga imon.Ska på ungdoms festival,sen ska jag ut och festaaa :)!Jaaaa!
Men ni får ha det så bra till vidare :)!Puss på er <3


Oooooo,har hittat en gammal bild på Niko & Stefan <3<3<3!

13/05-2011

Hej på er allesammans :)!Hoppas alla mår bra :)<3!

Idag är det fredag den 13. och vi har ful väder -.-!Vaknade vid 06 : 50 fixade mig snabbt och drog till bussen :)!Mötte upp min lilla förkylda Polack :)<333!Vi drog till skolan,hade läspass och redovisning i svenska sen fick vi sluta :)!Så slutade vid 09:50 :)!Helt onödigt :)!
Sen drog jag & Polacken till skäris :)!Hittade inget -.-!Allt e ruttet,sen drog vi till tuben och fick damp för att den skulle komma om 30 min -.-!Vi köpte chicps och åkte buss till fittja,sen bytte vi :)!

Ska käka,byta om och dra till jobbet snart :)!

Vi hörs ikväll :)!Puss <3



Jag i vinntras :P!


23:14

Ska sova strax,ska upp tidigt imon.
Har en JÄTTE onödig dag i skolan men men....

Gott natt på er,puss <3!



Lite bilder från helgen...

Bilder är från helgen i södertälje :)!
Hahah,glada gänget :P<333!
Jag i Dajana :)<333
Hahaha vi två igen :)<333!
Bjuder på den här :)!Jag & Alexandra <333
Hahah ssyskon kärlek,dem visar hur man ska tycka folk i handen XD!!!
Sandra <333
Hahahah bästa XD!
Glada gänget dansar :P<333
Orkar inte lägga upp mer,det finns en massa bilder.

12/05-2011

Heeej bloggen :)!Det var länge sen,men jag hade varken lusst eller tid.Pluggade och gjorde massa annat.
Orkar inte berätta vad hände under dagarna,men tiden rullar :)!Sommar lov snart :)!
Ska lögga upp bilder snart :)!

Puss <3

09/05-2011

Heej alla söta läsare :)<3!
Det var ingen uppdatering i helgen,men ni får höra nu :)!
Lördag:
Vaknade vid 10:00 fixade mig,mötte Tatjana i skäris,hämtade Dajana och vi åkte till Södertälje.Det var uppträdande(med folklor) :)!Var där några timmar, chillade och drev med Dajana och gänget :)!Det var faktiskt kul :)<333!Sen hämtade pappa oss,jag & Daja drog till kungens kurva för att klippa oss :)!
Efter det drog vi hem.När jag kom var David hemma med Niko. Dushcade och fixade mig och Tatjana kom :)!Sen åkte vi och hämtade Dajana och drog på fest till västberga :)!Det var skit kul :D!Satt med en massa folk och alla var typ fulla och helt vilda och galna XD!!!Hahahah :)!Minnen <3!!!
Söndag:
Marko Milic och Zeljana fyllde år :)!Grattis i efterskott sötnosar :)!Ha det bäst :* <3!
Vaknade vid 12 : 00,var med pappa hos mina kusiner.Sen grillade jag med pappa :)<333!
På kvällen var vi hos Zeljana för att fira henne :)!Det var skit kul :* <333!

Idag:

Vaknade vid 07 : 45,fixade mig och drog till bussen :)!Träffade min söta Polack och vi drog till skolan :)!Hade läspass första lektionen,sen matte vi hade typ ''prov''.Efter det hade vi engelska och lunch.Satt med Bilal och Cianta och drev sööönnddeeerr XD!!!!Sen sinior från cafiterian var bäst XD!Vilken deli shuno -.-!Mannen e korrkkkaaad,men ja :)!Vi hade kul iaf :)!Efter det hade vi bild,sen slutade vi :)!Drog med Polacken och hennes kille till centrum,lämnade tbx tröjan som jag köpte förra veckan och drog  hem med Jasin :)!
Softade hemma,var hos mina kusiner :)<333!Dem e skit söta :)<3333!
Duschade,fixade lite grejer osv :)!
Ska sova nu,har natonella imon.Vi hörs imon och det blir bilder :) <3!Puss på er <3!


P.S. Ett år har redan gått hur du är borta :'(!Du är saknad,Miko ♥ !
Vila i fred,jag älskar dig ♥ !

Djurdjevdan ♥

 

Evo zore,evo zore,Bogu da se pomolim,evo zore,evo zore,ej....
Djurdjevdan je,a ja nisam s onim koga voli...
Njegovo ime neka se spominje,svakog drugog dana
svakog drugog dana,osim Djurdjevdana ♥ !!!

06/05-2011

Heeeeeeej :)!
Dagen har gått jätte snabbt :)!Råkade ställa in klockan på 05 : 00 -.-!Men vaknade vid 06 : 30.Var helt fuckt upp-.-!Mötte min söta Polack och vi drog till skolan.Vi hade läspass i 10 min :)!Sen hade vi svenska,var värkligen helt förstörd :S!Sen hade vi en jätte kort samling på engelskan och vi hade lunch.Hahahha gissa vad jag gjorde XD?!Nä,jag trodde att jag kommer dö XD!Jag kollade på min bebbek och stod mellan hiss dörrarna som höll på att stängas,jag skrek allt jag kunde typ XD!Hhahahhha ren katastrofff XD!
Sen åkte jag och min Polka hem <3333!Vu träffade Lilly :D <333!Sen chillade jag lite hemma och drog till jobbet :)!Pratade med Dajana,vi skrattade och hittade på en massa trammsss som alltid XD<333!Drog till skäris efter jobbet,hittade INGET bokstavligen och drog hem.Det var kaos hemma,mina föräldrar städade och Niko sa att Sasa Z kommer,vi var lite ute och vi drog hem.
Duschade nyss är skit trött,så ska sova snart :)!
Jag vet inte om det blir nån uppdatering under helgen.Ska göra en massa :)!Men ha det bra tills vidare :)!Puss <3
P.S. Srecna slava ♥ !

05/05-2011

Heej snyggingar :)! Dagen började vid 07 : 00,fixade mig och drog med Niko till bussen :)<333!Mötte min söta Polack jävel och vi drog till skolan :)<333!Hade matte första lektionen,sen rast :)!Vi drog till centrum,jag köpte en tunika sen satt vi på donken :)!Vi pratade o chillade.Sen hade vi matte igen :)!Sen lunch rast,jag gjorde svenska (A)!Sen hade vi svenska,el vi hade ingen vanlig lektionen för att Catharina(syv) kom och pratade om 2:an.Sen sprang vi runt och fixade saker -.-!Vi chillade med min hemspråkslärare XD!Sen drog jag,Medina & Cianta hem :)!Vi drev sönder på vägen XD<333!
Jag: A men han kollade snett på henne-.-!
Cianta: Känner du han?
Medina: Vem?
Jag: L*** !
Cianta: Asså Ramlösa XD?!
Medina: Ääää hur kan man känna en dricka :S?
Jag & Cianta: Hahahhahahahaahahahha !!!Det e ingen dricka XD!!!
Hahahahah va fan XD!!!Bästa!!!Öhhh älskar min skola och gänget fr skolan :D <3<3<3<3<3!!!!
Ska fixa läxor nu,vi hörs senare :)! Kram <3

Dödar <3 !!!

Sve tvoje na greh me mami...

Shulululu bloggen :)!
Som ni vet var jag i skolan,trakasserade bilder,mobbades med min Polack,hade psykoser osv XD!Hhahaha <3333!
Vi satt och kollade på bilder av Polen och Serbien,helt deliga XD!Vi ska till Polen och Srebien nästa år (A)!
Iaf :P!Vi hade lunch och sen idrott,vi hade fått papper,ska göra nån uppgift.Sen spanade vi in guzzar,drev och garvade åt tjejen fr cafiterian om kniven XD!O min bebbek e bög XD :( </3!
Sen hade vi idrott,tog uppgiter och drog till Stadshagen och mötte pappa :)!Sen åkte vi till Solna/Migrationsverket.Fixade lite saker och sen drog vi hem.Pratade med pappa om Juggan och allt :/!Vi ska se hur det blir :/ -.-!
Sen chillade jag hemma,tittade på tv med pappa :)<333!Softade bara,sen åkte jag med Niko till Tumba vi mötte Snadra o Marko,men snadra drog hem och vi drog till Tumba centrum,chillade där och mötte upp Bratislav var med honom lite och sen var vi med Marko lite till och drog hem :)!
Duschade nyss,ska sova nu.Ska upp tidigt imon och är jävligt trött :)!

Puss på er sötnosar <3333!

Snaaarrttttt !!!!!!



Snaaaarrrttttttt :D!!!!Lännnttaaarrr :D ♥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B E O G R A D  ♥ ! ! !


04/05-2011

Tja tja :)!

Sitter i skolan :)!Hade nationella i engleska nyss :)!
Det gick bra hoppas jag :D!Har rast nu,ska äta om en halv timme o så :)!
Zaneta,polack jävel trakaserar mina bilder XD!O jag har psykossseeerrrrr XD!!!!Knas asså :)!

P.S. Jos te sanjam,joss meee missslliiisssssssss vuuuuuuuukkkkuuuuuuuuuuuu <3 !!!!!!!!!!!!!



Poolllaaccckkk <33333


03/05-2011

Heej bloggen!
Idag hade jag sovmorgon (A)!Började vid 11 : 20 :D!Åkte ensam till skolan :/!
Sen träffade jag min lilla polack <333!Hörde en massa om att det snöade i morse,men jag sov då :)!
Sen hade vi läspass och lunch.Efter det hade vi uls,jobbade i grupper.Sen fick vi sluta.Jag drog till centrum,sen gick jag tbx till skolan hade hemspråk.Vi tittade på film :D!Den var tungggg!Tittade på ''NO MAN'S LAND''
Kom hem vid 18 : 45 -.-!Åt och fixade lite saker med pappa,tittade på biljetter,ska boka imon?!
Tittade på film med pappa och duschade nyss.E fett irriterad nu -.-!Men jaaaa!
Ska sova snart,har nationella imon.PUSS PÅ ER <3

Tung den e <3!!!

Samo mi se javi gde si,niko za nas ne mora da zna,pusti da se ljubav desi


Hatar Serbiska läxan -.- !!!

Ååååhhh Gud :(!Håller på att bli galen -.- !Gör Serbisk läxa,det är svårare än jag trodde :(!

Faaaaannnnn -.- !!!!



02/05-2011

Heeeeeejjj :)!
Dagen har gått ganska snabbt :)!Vaknade vid 07 : 15 fixade mig och drog till bussen.Min gulliga Polack klev på och vi åkte till skolan :)!Vi hade läspass,sen matte(gjorde vad vi ville joel va inte i skolan,som vanligt -.-) så jag pratade och drev med Cianta :)<333!Sen så hade vi engelska,vi läste hela lektionen,sen hade vi lunch.Chillade och drev med Jasin,sen hade vi bild.Vi fick gå hem :D!
Åkte hem,städade mitt rum lite,chillade med pappa och åkte till Mälarhöjden,till Dajana :)<333!Vi softade och pratade :)!Kom hem för en halv timme sen :)!Lyssnar på musik :D!
Ska fixa min serbisk läxa nu och lyssna på musik :D!

Ciaoooo :) <3!

I can see a better day, I close my eyes and pray ♥

Heej gullungar :D <3!

Var i skärholmen med Kristina :)<333!Vi chillade,köpte örhänge,vi åt glass och drog hem :)!
Tittade på Los Serrano,sista avsnittet :') <3<3<3!!!Pratade med Dajana,duschade och och målade naglar :)!
Orkar inte göra något är inte på bästa humöret :/!Men ja :)!

Ska lägga mig tidigare ikväll hoppa jag,så hörs vi imorgon :)!

Kram <3


01/05-2011

Ohhhh redan första maj :)!
Vaknade för en timme sen,tar det bara lungt och lyssnar på musik :)!
Det blir ingen folklor för min del idag :)!
Ska dra till centrum nu,sen ska jag till skäris :)!Puss !

Majbrasa

Chaaa bloggen :)!
Chillade hemma en stund,sen åkte jag mot Bredäng :)!Träffade Ramazan :)!Vi pratade lite,sen mötte jag upp Maja & Tatjana :)<333!Vi gick till majbrasan,men den sög så vi drog till vårby gård :)!Sen träffade jag Jasin,idiot XD!
Tatjana åkte hem jag o Maja chillade i Vårby gård,vi pratade åt godis osv :)!
Sen kom Sasa Z XD!Vi chillade lite,sen hämmtade pappa o Niko mig  :)!Stinker rök nu -.-!
Ska sova nu,hörs imon :)!Gott natt,puss <3!

Om exakt en månad...

Om exakt en månad....Har jag skolavslutning och slutar  1:an :D!

Kan inte fatta hur fort det har gått :D !!!!Längtar :D!!!

RSS 2.0